"A green-white dress"
Traducere:O rochie verde-albă
81 de comentariiAceastă discuție este blocată.
1071
Robotul vostru este instruit de yohANUS, cel cu pas cu pas,că e prea prost,acest robot !
344
de ce nu admiteti pronuntarea mea referitor la "a green-white dress",deja de 3 zile ?! Sunt Tamciuc Nicolae
344
de ce nu admiteti pronuntarea mea referitor la "a green-white dress",deja de 3 zile ?! Sunt Tamciuc Nicolae.
209
De cateva zile nici mie nu mi recunoaste pronuntia.Nu stiu cum sa mai spun ca sa fie ok dar deja e frustrant.
344
timpenie,compul nu recunoaste pronuntarea mea:"a green-white dress",!? de3zile,oricum pronunț!?
305
Am si eu rugamintea fie a corectarii acestei propozitii in sensul pronuntiei care sigur are ceva gresit in softul dvs., fie a renuntarii la ea! Starneste iritatie si pare a fi total anapoda in alegerea cuvintelor! De la alb la verde e cale lunga, iar culoarea alb-verde sau verde-alb as dori si eu sa vad cum arata!
Remus Badea... Poate la tine a mers.. La mine deloc... Mai bine ai șterge postarea ta ca să facă ceva ăștia... E clar că este o problemă la această propoziție... Chiar nu înțeleg de ce se cramponează să o păstreze! Deja este de ani de zile această sesizare.. Probabil că voi trimite această problemă prin e-mail celor de mai sus pentru că se pare că angajații romani sunt nesimțiți!
245
E bizara exprimarea, acesti voluntari mai delireaza de atata muncă neplătită de cateori reclami ceva ti se raspunde ce sa fii multumit cu ce ti se da de pomana.
511
Ăştea sunt profesori care au învăţat online, ei ne învaţă pe noi engleză. Doamne fereşte că ei nu sunt medici.
492
Scoateti propozitia daca tot nu merge. De luni de zile incerc sa o tot repet si nu mi-a acceptat-o decat o singura data, cand m-am prostit in exprimare. Ceva nu este in regula
Este singura frază la care nu imi accepra pronunțarea so nu înțeleg de ce.
Este singura fraza de cand am inceput programul la care nu imi acceptă pronunțarea. Scoate fraza asta sau aflati care e problema.
Este singura fraza de cand am inceput programul la care nu imi acceptă pronunțarea. Scoate-ti fraza asta sau aflati care e problema.
123
1- De ce nu se admite pronunțarea la expresia: A green-white dress? 2- In alte expresii care au conținut: green, white sau drees pronunțarea a fost acceptată. 3- Această neadmitere blochează continuare lecției și poate chiar a cursului. 4- De ce nu răspunde nimeni din partea organizatorilor, cu atât mai mult cu cât forte mulți cursanți reclamă această problemă?