1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. Nem kapom a Dulingo-tól a "na…

https://www.duolingo.com/profile/Cseterics

Nem kapom a Dulingo-tól a "napi emlékeztető angolból" e-maileket.

Mit kell tenni, hogy újra küldjék nekem ezeket a biztató és EMLÉKEZTETŐ e-maileket? Mi lehet az oka? Tud valaki ezzel kapcsolatban infót???

March 24, 2015

7 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/hannam1098

én sem kapok e-mailt tőlük már jó ideje...


https://www.duolingo.com/profile/Panni5

Ha a "beállított idő" ELŐTT Duolingo-zol, akkor NINCS e-mail. Amit NEM tudok: Ha a "beállított idő" UTÁN Duolingo-zol, akkor általában KAPSZ e-mailt. Ha nem, arra NEM tudok választ mondani, hogy miért. "Beállított idő": Az az idő, amit a Beállítások menüpontban szabadon állíthatsz be. Ezt a Beállításokban, pontosan az Értesítéseken belül, a Napi emlékeztetőknél találod meg.


https://www.duolingo.com/profile/qkoryq

Sajnos ezt a problémát még mindig nem sikerült orvosolni, és ezért is ugrott a 148 napos szériám. Én már az angol-hollandot tanulom, azon keresztül egyáltalán nem kapok már e-maileket, sem értesítést a telefonomra. Eddig az volt hogyha visszaváltottam magyar-angolra akkor küldte de most már azt se. Szomorú vagyok. :(


https://www.duolingo.com/profile/HunBug

utóbbi egy hétbe nekem többször is elfelejtett értesítőt küldeni


https://www.duolingo.com/profile/AdrimacsMa

A helyzet az, én most ki is kapcsoltam mert mindegy milyen időpontra állítom, hajnali 1-kor emlékeztet hogy aznap még nem gyakoroltam. Valami ezzel a funkcióval elromolhatott, kár mert néha tényleg kellett ha reggel nem volt időm berohanni a tollashoz :-D


https://www.duolingo.com/profile/NOEMIDRASKOCZY

en sem kapok.. nem is tudok belepni a leckekhez


https://www.duolingo.com/profile/zsebgomb

Örüljetek neki! Nekem tele lett a postafiókom, annyiszor kaptam "Lángol benned a lendület..." szöveget. Felesleges, mert ki kell törölni. Jobb, ha nem felejti el az ember, hogy minden nap foglalkozzon a nyelvvel.

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.