1. Forum
  2. >
  3. Onderwerp: Troubleshooting
  4. >
  5. meer talen voor Nederlands sp…

https://www.duolingo.com/profile/Ximmy2.0.-

meer talen voor Nederlands sprekenden!!!

ik vind het erg jammer dat er alleen maar Engels te leren valt voor Nederlands sprekenden bij Duolingo. ik zou dolgraag Spaans,Frans,Esperanto,Italiaans en duits leren maar dat kan spijtig genoeg niet. daarom ben ik begonnen met Engels, als je dat kunt dan kun je veel talen leren op Duolingo. ik zou graag zelf ook een taal willen uitvinden voor duolingo maar dat zal denk ik nooit kunnen gebeuren! maar waar ik het over had, please maak meer cursussen voor Nederlends sprekenden!!! anders doe ik het zelf wel als jullie het niet willen

April 16, 2015

32 opmerkingen


https://www.duolingo.com/profile/BenjaminTank

Inderdaad, er is alleen Engels tot nu toe. Ik zou ook hetzelfde willen. :(

May 22, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Saardinus

Helemaal mee eens, ik had het idee om na het Engels, Frans of Spaans te gaan leren, het maakt het erg moeilijk als je dat vanuit het Engels zou moeten doen. Ik hoop dat er over een tijdje meer talen te leren zijn vanuit het Nederlands.

September 27, 2015

https://www.duolingo.com/profile/JaaD88

Weet iemand hoe je contact kan opnemen met Duolingo? Misschien moeten veel Nederlanders dan een mailtje sturen?

March 31, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Frankberkers

Ik denk dat de site van Due Lingo is in Great Britain of in Amerika en daarom kun je ze nooit kunnen vinden op Bellen, alleen via de toets Discussie. Maar ik denk niet dat die door Due Lingo wordt bekeken aangezien men alleen maar Engels kan lezen en praten. Ik heb ook het idee dat men ze ook niet kan mailen omdat ze geen e-mail adres hebben.

March 31, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Viviane79334

Inderdaad ga ik volledig mee akkoord

June 24, 2015

https://www.duolingo.com/profile/EricVervaet

Volledig akkoord. Waarom zijn er zo weinig cursussen voor Nederlandstaligen? Is dat taalgebied te klein?

October 30, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Creagirl

Ik zou het ook leuk vinden als er meer cursussen kunnen geleerd worden vanuit het Nederlands. Nu is het alleen maar Nederlands-Engels en dat vind ik wel weinig.

November 12, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Frankberkers

Ik ben het met haar eens Ik zou ook een Europese taal willen leren maar vanuit het Nederlands en niet vanuit het Engels en dat kan niet omdat alle talen vanuit het Engels gaan en en vanuit Nederlands

February 2, 2016

https://www.duolingo.com/profile/ludwich0

hoe kan het zijn dat floris jan niet kon vinden in de winkel van zijn broer bart

September 13, 2016

https://www.duolingo.com/profile/GerdaGenijn

ja, ik zou graag Duits leren vanuit het Nederlands. Alstublieft duolingo denk eens aan ons!! Ik begrijp te weinig Engels om Duits vanuit die taal te leren!!

May 13, 2016

https://www.duolingo.com/profile/yael530354

ik schrok toen ik zag dat je alleen maar engels kon met nederlands, toen ik frans wilde dus heb ik maar gezegd dat ik engels kon. ik ben er zelf best wel goed in. (9o_o)=@

February 11, 2019

https://www.duolingo.com/profile/ThirzaStoe

Vind ik ook! Er is genoeg te volgen in andere talen, maar ik zou ook graag in het Nederlands een (speciale) taal willen volgen. Ik zou het ook wel willen maken!

April 18, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Ximmy2.0.-

ik heb al een bericht gestuurd dat ik ook mee kan doen: Esperanto voor Nederlands sprekenden. het is toch niet omdat Nederlands niet zo beroemd is dat wij al die goede, handige cursussen in het Engels en nog in de taal die je ECHT wouw leren moeten leren. tja er valt alleen maar te wachten dat ik mee mag doen!

April 22, 2015

https://www.duolingo.com/profile/ThirzaStoe

waar zou je een bericht naar moeten sturen dan?

May 7, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Ximmy2.0.-

normaal als je een nieuwe cursus wilt staat er vanonder: maak een cursus. (of in de vorm daarvan) En ThirzaStoe dankjewel voor je comment! ik hoop dat ik jou en anderen nog kan blijven helpen!

May 15, 2015

https://www.duolingo.com/profile/ReinerWils

I don't agree with your list. Learn English first, then learn the other languages from English. On the other hand I would love to learn German from Dutch. I can learn so much more this way because German is kind of 'the main source of Dutch'.

Ik ben het niet helemaal met je eens met jouw lijst. De meeste zijn net zon goed - of beter - te leren vanuit het Engels. En omdat je toch steeds bij de basis begint kan je ook zelf steeds verder groeien in Engels ... Ik ben het wel met één taal met je eens: Duits! Ik zou dolgraag Duits willen leren vanuit het Nederlands omdat ik zo veel meer kan leren. Ook over het Nederlands omdat Duits zowat 'de belangrijkste oorsprong' van het Nederlands is ...

October 17, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Atcovi

Ja :D

December 23, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Wilhelm-Jan

Inderdaad jammer. Enige optie blijft via het Engels een nieuwe taal te leren.

December 30, 2015

https://www.duolingo.com/profile/JaaD88

Dat vind ik ook, want ik zal dolgraag Spaans, Italiaans & Indonesisch willen leren.

January 2, 2016

https://www.duolingo.com/profile/LuanaKhelashvili

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Zijn er mensen die spaans kunnen spreken dan kan ik misschien kijken hoe je een cursus kunt maken. Het probleem is: Ik kan maar een klein beetje spaans. Buenos dias me llamo Luana y tu? En nog meer in dat gebied. Reageer sowieso als je een beetje spaans kunt (dat geld niet voor alleen een woord. Zet dat woord anders in de reactie) Dan kunnen we misschien met z`n allen aan een cursus werken.

January 21, 2016

https://www.duolingo.com/profile/JaaD88

Goed idee!

March 31, 2016

https://www.duolingo.com/profile/MiaHobbes

ja dat vind ik ook

March 16, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Frankberkers

Ik zie dat diverse mensen het eens zijn over meer talen vanuit Nederlands maar als deze discussie niks op levert wat heeft deze discussie dan voor zin. Due lingo moet laten weten of dit mogelijk is of niet.

March 18, 2016

https://www.duolingo.com/profile/ayazal

ik weet waarom nederlands is geen internationale taal engels wel

March 23, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Frankberkers

Dat weet ik ook maar dat wil niet zeggen dat men vanuit het Nederlands best een andere taal kan leren in plaats vanuit het Engels We spreken allemaal Engels als het moet maar waarom moeten we bij Duo Lingo vanuit het Engels een andere taal leren.

March 26, 2016

https://www.duolingo.com/profile/ayazal

mischien omdat het nog in ontwikkeling is

April 21, 2016

https://www.duolingo.com/profile/markvermue

HOU JE BEK

May 17, 2016

https://www.duolingo.com/profile/GerdaGenijn

?????

May 17, 2016

https://www.duolingo.com/profile/ludwich0

is het de je of het deband zo gevonden in de keuken van jan

September 13, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Bianca47924

Inderdaad , nu wordt er aangeraden vanuit het Engels of eventueel het Duits Spaans te volgen maar als je de woorden met het vertalen in het Engels of het Duits niet juist kunt schrijven , tja dan ben je altijd mis .

September 17, 2016

https://www.duolingo.com/profile/johmar

Ja, het zou handig zijn, moesten er meer talen vanuit het Nederlands beschikbaar komen. Vergeet echter niet dat Duolingo gratis is en dat de taalcursussen gemaakt worden door vrijwilligers (met waarschijnlijk ondersteuning door Duolingo). Als ik de werking van Duolingo goed genoeg begrijp, maken zij geen cursussen, dat doen vrijwilligers, Duolingo stelt het platform en een structuur ter beschikking. Als jij nu graag Spaans zou willen leren, dan moet je hopen dat er genoeg vrijwilligers (Nederlandstaligen die vlot Spaans kennen of Spaanstaligen die vlot Nederlands kennen) zich aanmelden om de komende 6 a 12 maanden honderden uren van hun vrije tijd te besteden om een cursus voor jou te maken. Ofwel moet je zelf een team samenstellen.

October 20, 2016

https://www.duolingo.com/profile/mohammed70455

ik wil ook meer talen leren ik heb schijt aan hun

December 9, 2017
Leer een taal in slechts 5 minuten per dag. Gratis.