https://www.duolingo.com/Csodor

Magyar - Francia

Mikor lesz végre Magyar nyelven Francia? Nézegettem Angolról. De, hogy én Franciát fordítsak Angolra. Ugyan már, a Magyart is csak töröm :) Az ELO nál jön a Francia, de sajnos az írás mint az Angolnál egy külön világ, és még sokkal nehezebb és cifrább. Itt pedig jó lenne gyakorolni. De sajnos nincs! :( Ki járul hozzá? Lesz a közeljövőben? Megvettem ezt a Fance-Euró-Expess Meg a Mérték kiadótól a 15 perc Franciát! (utiszótár de jó) De kevés. Addig is Angolozom. És majd talán, valamikor, mert még benne van a csomagolásban, kibontom a Szalay Nóra - 5 perc angolt Vagy legalább az angol közepéig érjek el :) DE MIKOR LESZ FRANCIA!

3 éve

6 hozzászólás


https://www.duolingo.com/schiccc
schiccc
  • 25
  • 18
  • 246

Magyar -német is jó lenne, és szerintem az igény is magasabb lenne rá.

3 éve

https://www.duolingo.com/oldschool.flora

Persze nem tudhatom, de nem hiszem, hogy érdemes várnod rá. Nem valószinű, hogy belátható időn belül elkezdik fejleszteni. Szerintem az ilyen "kis" nyelvek esetében, mint a magyar is, sokáig csak az angol marad. Sok ráfordítást ígényel megcsinálni egy kurzust, és maximum néhány ezer embert érdekelne. Drukkolok az angol, majd az angol - franciádhoz! Nehéz, de nemes feladat, sok sikert!

3 éve

https://www.duolingo.com/TiborG.

szerintem akkor lesz ha valaki hajlandó lesz feltenni valamelyik közösségi finanszírozás oldalra és keres hozzá pár embert akik hajlandóak pénzért megcsinálni, mert önkéntesek nincsenek..amekkora felhasználóbázis van itt simán összedobhatnák, fejenként azt az 5-10 eurót szerintem párezer embernek megérne a dolog, még talán többet is..német sincs az se lenne rossz..

3 éve

https://www.duolingo.com/zetorka

lehet mérges leszel, de nem bírom ki: magyar, francia, angol, így kell ezeket a szavakat helyesen leírni magyarul

francia meg akkor lesz majd, ha valaki megcsinálja, a Duo-t önkéntesek fejlesztik, az angol-magyart is önkéntesek csinálták

3 éve

https://www.duolingo.com/EgriEylerPeter

ZETORKA menj át trakt......................---------->>>>>>>

1 éve

https://www.duolingo.com/AdrienSzab1

Igen, nekem is erre lenne szükségem... nagyon!

1 éve
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.