1. Forum
  2. >
  3. Subiect: Troubleshooting
  4. >
  5. Vreau sa sparg tastatura

https://www.duolingo.com/profile/chris_tudor

Vreau sa sparg tastatura

Nu mai pot, ma irita de nu mai pot. Stiu ca nu vorbesc nici Romana si nici Engleza perfect, dar le folosesc de mai bine de 20 de ani.

Ce e in neregula cu mine?

De ce cand ii spun "I excercise = Fac sport"

El spune doar "I excercise = Fac exerctii"

"I excercise = Ma antrenez"

De ce Duolingo in Romana nu accepta nicio greseala?

De ce Duolingo in Romana nu accepta variatii in limba romana?

De ce pot invata toate celelalte limbi si limba romana ma irita?

Este cumva faptul ca stiu prea bine romana si faptul ca Duolingo in Romana e inca un bebe?

Va anunt daca nu am spart monitorul cu tastatura, fiindca am simtit ca vreau sa o fac.

Imbratisari calde si mult spor,

--Tudor

April 25, 2015

8 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/Conquista_Dora

"Excercise" e incorect. "Exercise" e varianta corecta. Scopul site-ului este sa te invete sa scrii CORECT. Din motivul asta nu accepta greselile, spre binele tau, spre a invata sa scrii corect. Imi pare rau ca te frustreaza faptul ca nu stii inca sa scrii corect, dar cu timpul toate se invata. Iti doresc mult succes! Si eu utilizez site-ul de aprox. 1 saptamana. Din ce remarc site-ul este facut de voluntari, datorita acestui fapt este gratuit si nici nu exista reclame. Motivul pentru care site-ul nu accepta 2 variante de raspuns, ambele corecte, este ca cei care au creat cursul de lb. engleza pentru vorbitorii de lb. romana dintr-un motiv sau altul nu au trecut alte variante in sistem. Prin urmare daca gasesti spre exemplu un profesor de lb. engleza pensionar il poti ruga ca o parte din timpul lui sa-l foloseasca spre imbunatatirea cursului, in scop pur filantropic. Daca e un om orientat spre activitati de voluntariat va accepta cu siguranta, satisfactia lui fiind faptul ca se simte util si la pensie prin ajutorul acordat utilizatorilor romani. Asta a fost doar o sugestie, ideea e ca oricine poate contribui in anumite conditii.


https://www.duolingo.com/profile/HoratiuMeg

Succes la invatat!Toti imi spun ca engleza nu are nici o logica...trebuie luata ca atare.


https://www.duolingo.com/profile/chris_tudor

salut Horatiu, am trecut testul de engleza intr-un final... in 4 ore. era doar un moment scurt al me in care am vrut sa dau in tastatura dar nu am facut-o

Problema e ca limba romana nu suporta "typos" "greseli de scriere" cum accepta limba engleza pe duolingo.

Va/iti doresc spor mult!


https://www.duolingo.com/profile/Duolingo5012

Pisica Lola::))). intelept.


https://www.duolingo.com/profile/latrunculu

salutare, la inceput ma stresam si eu ca exista traduceri exacte, nu varietati ce in limba romana au acelasi inteles, dar incetul cu incetul ma axez pe limba mea foarte slaba de engleza fara sa ma mai stresez la greseli, respectiv ,,refa lectia''. Una peste alta mi se pare super bun site-ul acesta intrucat am inceput sa vorbesc corect gramatical in engleza. Am cumparat destule carti in engleza dar acest site ma face sa inteleg si sa ma tina legat de o limba straina care nu pare asa usor la 35 ani care ii am. Ne trebuie macar o limba internationala sa stim daca vrem sa cunoastem si alte orizonturi, oportunitati in cariera; momentan tara noastra nu se ridica asa usor de sub coruptia asta si trebuie sa plecam ca sa traim, nu bogati, ci macar linistiti (ing. mecanic proiectant).


https://www.duolingo.com/profile/chris_tudor

inteleg tot ce vreti sa ziceti, va urez mult spor la invatat


https://www.duolingo.com/profile/mildoiu

Toate aceste probleme apar din cauza ca aceasta aplicatie a dezvoltata de niste oameni care traiesc pe alta planeta!!!Ei nu traiesc in lumea asta ci "viseaza" la perfectiunea limbii engleze (sau a limbii romane). Cum vor ei sa ne exprimam nu se exprima nici macar englezii . Sunt la fel de incuiati la minte, ca fostii mei profesori de engleza sau franceza de acum 30 de ani. Daca ii trimiti in Anglia nu prea o sa se inteleaga cu bastinasii, pentru ca ei viseaza! Cunosc foarte bine aceste specimene care nu inteleg ca atunci cand in mod repetat iti contabilizeaza ca gresit un raspuns pentru ca ai sarit o litera, deoarece nu stii sa tastezi repede sau ca ai uitat sa scrii copii cu 2 de i, nu te motiveaza ,ci pur si simplu te fac sa renunti . Aici facem acest lucru benevol, nu suntem obligati ca la scoala, iar daca site-ul nu este prietenos multi o sa renunte.


https://www.duolingo.com/profile/Duolingo5012

Pisica Lola:miauuuu :) asi vre sa vad cum spargi tastatura. cate lingoturi ai?:)

Îmvață o limbă străină în numai 5 minute pe zi. Gratuit.