1. Φόρουμ
  2. >
  3. Θεμα: English
  4. >
  5. Αν ο ήχος δεν λειτουργεί.

https://www.duolingo.com/profile/ssurprize

Αν ο ήχος δεν λειτουργεί.

Λαμβάνουμε πολλές αναφορές για την απουσία ήχου. Συνήθως αυτό είναι στιγμιαίο ατυχές πρόβλημα (π.χ. κάτι δεν φόρτωσε καλά στη σελίδα, αργή σύνδεση, κτλ). Υπάρχουν οι εξής οδηγίες στη Βοήθεια: https://www.duolingo.com/help
Ο ήχος μου δεν λειτουργεί. Τι μπορώ να κάνω;
Πρώτα απ' όλα, βεβαιώσου ότι η ένταση του ήχου δεν είναι στο 0 και ότι ο ήχος λειτουργεί κανονικά στα άλλα προγράμματα του υπολογιστή σου. Αν ο ήχος φαίνεται να μη λειτουργεί μόνο στα μαθήματα του Duolingo, δοκίμασε να ανανεώσεις τη σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησης. Αν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, προσπάθησε να κλείσεις και να ξανανοίξεις το πρόγραμμα.


Επίσης υπάρχει η περίπτωση να μην έχετε ηχεία ή μικρόφωνο, ή γενικότερα να μην θέλετε να χρησιμοποιήσετε ασκήσεις με ήχο ή ηχογράφηση. Έχετε τη δυνατότητα να τις απενεργοποιήσετε ώστε να μην εμφανίζονται καθόλου τέτοιες ασκήσεις (ήχου και ηχογράφησης) από το μενού που εμφανίζεται κάτω από το όνομά σας στη μπλε μπάρα, επάνω δεξιά. Επιλέξτε "Ρυθμίσεις" και από τις επιλογές που εμφανίζονται στο "Λογαριασμός" θέστε το μικρόφωνο και/ή το ηχείο "ανενεργό". Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιήσετε και πάλι τις ασκήσεις ήχου/ηχογράφησεις με τον ίδιο τρόπο, θέτοντας το στο "ενεργό".

May 2, 2015

3 σχόλια


https://www.duolingo.com/profile/Kitrinos

Ένα παράξενο πράγμα, δεν έχω καθόλου ήχο στο firefox και στο chrome έχω τον ήχο σωστής η λάθος απάντησης, αλλά δεν ακούγονται οι προφορικές προτάσεις. Δοκίμασα ότι αναφέρεται εδώ, συν επανεκκίνηση του υπολογιστή αλλά πάλι το ίδιο. Τα άλλα προγράμματα του pc δουλεύουν κανονικά στον ήχο. Στο κινητό δουλεύουν όλα καλά… κάποια ιδέα;


https://www.duolingo.com/profile/ssurprize

Έλεγξε αν είναι ενεργοποιημένες η ρύθμιση "Speaker" / "Ηχείο" στις ρυθμίσεις, όπως και οι απο κάτω ρυθμίσεις "Αυτόματη αναπαραγωγή φωνής" και "Ηχητικά εφέ".

Πέρα από αυτό, έλεγξε αν το flash player είναι updated στην version firefox που έχεις.


https://www.duolingo.com/profile/Kitrinos

Οι ρυθμίσεις από το site είναι οκ, το ίδιο και το flash player ενημερωμένο, αλλά παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει. Είχα καιρό να κάνω τα μαθήματα στο pc, δούλευα με το κινητό και χθες που είπα να κάνω τα μαθήματα στο pc είχα το πρόβλημα, δεν μπορώ να καταλάβω τι ευθύνεται!

Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια.

Μάθε Αγγλικά αφιερώνοντας μόνο 5 λεπτά τη μέρα. Δωρεάν.