1. Forum
  2. >
  3. Topic: Dutch
  4. >
  5. Zou de onderwijs les niet Ame…

https://www.duolingo.com/profile/A.Joyce

Zou de onderwijs les niet Amerikaanse kunnen zijn?

Is het mogelijk dat er zou een Engelse versie van de onderwijs les kunnen zijn? Voor mij is het zeer verwarrend want ik ben een Engelander, en ik begrip Amerikaanse onderwijs niet. Ik begrijp niet wat een "major" of "grade" is, en ook denk ik dat jullie in Amerika gebruikt "class" in een verschillende weg. Voor mij is het te verwarrend.

May 19, 2015

2 Comments


https://www.duolingo.com/profile/Susande

Op dit moment is alleen Amerikaans Engels beschikbaar en gezien de beperkte verschillen tussen Amerikaans Engels en Brits Engels zal hier geen verandering in komen. In de antwoorden accepteren we zowel Brits als Amerikaans Engels, mocht er ergens een Britse spelling of een Brits synoniem ontbreken, dan kan je dat melden met de "report a problem" knop. Je helpt ons hier erg mee!

De vaardigheid onderwijs heeft grotere verschillen tussen verschillende Engelssprekende landen dan de meeste andere vaardigheden, we zijn hiervan op de hoogte en zullen kijken ❤❤❤ we deze vaardigheid kunnen verbeteren.


https://www.duolingo.com/profile/WordFitlySpoken

Even as a native speaker of American English, that skill was hard for me with the various word choices. I think it's just tricky all around.

Learn Dutch in just 5 minutes a day. For free.