https://www.duolingo.com/Varjas.zoltan

Napi széria

Sziasztok,

kezdő user vagyok. Tegnap külföldi munka miatt offline módban töltöttem ki a tesztet. Reggel tapasztaltam, hogy a napi szériám megszakadt. Nyilván nem tragédia, de nagyon jó motiváció volt látni a napokat. Szerintetek van mód visszaállítani? Ha igen, akkor kihez lehet ezzel a kéréssel fordulni?

Előre is köszi a támogatást!

Üdv

3 éve

12 hozzászólás


https://www.duolingo.com/Szollosi2
Szollosi2
 • 25
 • 23
 • 13
 • 2
 • 15

A lingutodat többek között arra is felhasználhatod, hogy 10-et feláldozva a szériád nem szakad meg (széria befagyasztó). Pár napja nekem is volt, hogy hiába teljesítettem a napi szériámat, nem tudom, hogy miért, de nem fogadta be. Én mindig ügyelek arra, hogy a széria befagyasztóm fel legyen töltve. Ezúttal is csak 10 lingotom bánta. A széria visszaállításról még soha nem hallottam.

3 éve

https://www.duolingo.com/Varjas.zoltan

Természetesen ma megvetem én is, de sajnos azt nem tudtam, hogy ezt előre kell feltölteni... Ettől még remélem, hogy van és lesz megoldás :)

3 éve

https://www.duolingo.com/biktopx

Sajnos nincs megoldás. Ez a Duolingo motiválója, amit ugye értelemszerűen nem lenne jó, ha ki lehetne kerülni. Én legalábbis nem hallottam még soha, hogy bárkinek visszarakták volna külön kérésre...

3 éve

https://www.duolingo.com/Varjas.zoltan

Szomorú. Pont a motiváció miatt. Megcsináltam a feladatokat, de az offline mód miatt szakadt meg a sorozat :(

3 éve

https://www.duolingo.com/Bottkoo

Szia! Ilyenkor érdemesebb elölről kezdeni? Vagy mit fogsz csinálni?

3 éve

https://www.duolingo.com/Varjas.zoltan

Elölről semmiképp nem kezdem. Első körben még egy picit reménykedem. Aztán második fázisban szomorú leszek. Majd bánatomban elfogadom, hogy az első 31 napos széria elveszett

3 éve

https://www.duolingo.com/Handsuplaci

Hat bizony ez megtortent velem tobbszor is, el is vette a kedvemet amikor mar az angol bagolyt elertem.
Mondhat barki barmit, a szeriafagyaszto nem kelloen eleg megoldas szamomra, mert honnet kene tudnom hogy xy napon pont ugy alakul a nap, hogy nem lesz idom otthon gyakorolni, aztan pl a mobilomon sem tudtam gyakorolni mert lemerult stb.

Ez most nem a gyenge kifogas fejezet, tenyleg volt par suru napom 2 munka kozott, es ez nem elkepzelhetettlen a technika ordoge ellen :)

Ui.: Nalam ez reszben ugy megoldott, hogy amikor elkezdtem uj nyelvet tanulni akkor le is irtam a tanult szavakat, mondatokat egy fuzetbe, es termeszetesen datummal lattam el minden egyes nap. Visszalapozva adott egy egeszseges pozitiv loketett, es meg "offline" is gyakorolok amikor akarok, csak xp szerzes nelkul :)

3 éve

https://www.duolingo.com/Bottkoo

Köszi a választ. Sajnálom...

3 éve

https://www.duolingo.com/Szollosi2
Szollosi2
 • 25
 • 23
 • 13
 • 2
 • 15

A tanulást nem kell elölről kezdeni! Ott folytatod, ahol abbahagytad. Csak a napok sorozatának számozása indul 1-ről. A 7 és 10 naponkénti, stb. szakaszonkénti motiválás ugyanúgy működik, csak ne felejtsd el a lingotboltban a frissítést elvégezni.

3 éve

https://www.duolingo.com/bauer51

Sajnos nincs mód visszaállítani, ugyan így jártam azóta nincs olyan nagy motivációm nekem sem azóta már többször 10 - 20 napokat is elveszítettem,ez nem jó dolog valahogy jó lenne visszavásárolni . Nekem 130 napom veszett el mivel egy nap nem tudtam megcsinálni.a 10 pontomat. és sajnos lingókat sem ugy ad mint szokott ,jó lenne ha ezt a Duo megváltoztatná.De persze ettől független csinálom de nem úgy mint előtte. Aranybaglyom már megvan, de sokat kell még gyakorolnom. Üdv. Ildikó

3 éve

https://www.duolingo.com/Varjas.zoltan

Hát sajnos én is lemondtam a visszaállításról. De ez van. Ellenben valaki pár szóban el tudja magyarázni, hogy mitől függ a korábban megcsinált leckék színe és mire érdemes odafigyelni ezen elhalványuló tudások frissítésénél?

3 éve

https://www.duolingo.com/Szollosi2
Szollosi2
 • 25
 • 23
 • 13
 • 2
 • 15

Ha az arany kiszínesedik, azt jelzi, hogy gyakorolni kell azt a leckét, ami színesben mutatkozik. Az időmérővel történő gyakorlás több pontot ad, de ahhoz biztos tudás kell. Én ezt az aranybagoly elérése után használtam, illetve használom.

3 éve
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.