https://www.duolingo.com/profile/Varjas.zoltan

Napi széria

Sziasztok,

kezdő user vagyok. Tegnap külföldi munka miatt offline módban töltöttem ki a tesztet. Reggel tapasztaltam, hogy a napi szériám megszakadt. Nyilván nem tragédia, de nagyon jó motiváció volt látni a napokat. Szerintetek van mód visszaállítani? Ha igen, akkor kihez lehet ezzel a kéréssel fordulni?

Előre is köszi a támogatást!

Üdv

June 19, 2015

12 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/Szollosi2

A lingutodat többek között arra is felhasználhatod, hogy 10-et feláldozva a szériád nem szakad meg (széria befagyasztó). Pár napja nekem is volt, hogy hiába teljesítettem a napi szériámat, nem tudom, hogy miért, de nem fogadta be. Én mindig ügyelek arra, hogy a széria befagyasztóm fel legyen töltve. Ezúttal is csak 10 lingotom bánta. A széria visszaállításról még soha nem hallottam.

June 19, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Varjas.zoltan

Természetesen ma megvetem én is, de sajnos azt nem tudtam, hogy ezt előre kell feltölteni... Ettől még remélem, hogy van és lesz megoldás :)

June 19, 2015

https://www.duolingo.com/profile/biktopx

Sajnos nincs megoldás. Ez a Duolingo motiválója, amit ugye értelemszerűen nem lenne jó, ha ki lehetne kerülni. Én legalábbis nem hallottam még soha, hogy bárkinek visszarakták volna külön kérésre...

June 19, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Varjas.zoltan

Szomorú. Pont a motiváció miatt. Megcsináltam a feladatokat, de az offline mód miatt szakadt meg a sorozat :(

June 19, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Bottkoo

Szia! Ilyenkor érdemesebb elölről kezdeni? Vagy mit fogsz csinálni?

June 20, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Varjas.zoltan

Elölről semmiképp nem kezdem. Első körben még egy picit reménykedem. Aztán második fázisban szomorú leszek. Majd bánatomban elfogadom, hogy az első 31 napos széria elveszett

June 20, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Handsuplaci

Hat bizony ez megtortent velem tobbszor is, el is vette a kedvemet amikor mar az angol bagolyt elertem.
Mondhat barki barmit, a szeriafagyaszto nem kelloen eleg megoldas szamomra, mert honnet kene tudnom hogy xy napon pont ugy alakul a nap, hogy nem lesz idom otthon gyakorolni, aztan pl a mobilomon sem tudtam gyakorolni mert lemerult stb.

Ez most nem a gyenge kifogas fejezet, tenyleg volt par suru napom 2 munka kozott, es ez nem elkepzelhetettlen a technika ordoge ellen :)

Ui.: Nalam ez reszben ugy megoldott, hogy amikor elkezdtem uj nyelvet tanulni akkor le is irtam a tanult szavakat, mondatokat egy fuzetbe, es termeszetesen datummal lattam el minden egyes nap. Visszalapozva adott egy egeszseges pozitiv loketett, es meg "offline" is gyakorolok amikor akarok, csak xp szerzes nelkul :)

June 28, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Bottkoo

Köszi a választ. Sajnálom...

June 20, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Szollosi2

A tanulást nem kell elölről kezdeni! Ott folytatod, ahol abbahagytad. Csak a napok sorozatának számozása indul 1-ről. A 7 és 10 naponkénti, stb. szakaszonkénti motiválás ugyanúgy működik, csak ne felejtsd el a lingotboltban a frissítést elvégezni.

July 10, 2015

https://www.duolingo.com/profile/bauer51

Sajnos nincs mód visszaállítani, ugyan így jártam azóta nincs olyan nagy motivációm nekem sem azóta már többször 10 - 20 napokat is elveszítettem,ez nem jó dolog valahogy jó lenne visszavásárolni . Nekem 130 napom veszett el mivel egy nap nem tudtam megcsinálni.a 10 pontomat. és sajnos lingókat sem ugy ad mint szokott ,jó lenne ha ezt a Duo megváltoztatná.De persze ettől független csinálom de nem úgy mint előtte. Aranybaglyom már megvan, de sokat kell még gyakorolnom. Üdv. Ildikó

June 21, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Varjas.zoltan

Hát sajnos én is lemondtam a visszaállításról. De ez van. Ellenben valaki pár szóban el tudja magyarázni, hogy mitől függ a korábban megcsinált leckék színe és mire érdemes odafigyelni ezen elhalványuló tudások frissítésénél?

June 25, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Szollosi2

Ha az arany kiszínesedik, azt jelzi, hogy gyakorolni kell azt a leckét, ami színesben mutatkozik. Az időmérővel történő gyakorlás több pontot ad, de ahhoz biztos tudás kell. Én ezt az aranybagoly elérése után használtam, illetve használom.

July 10, 2015
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.