1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. letöltöttem az alkalmazást mo…

https://www.duolingo.com/profile/Detty14

letöltöttem az alkalmazást mobilra de nem jól működik

egy kis segítséget szeretnék kérni. mint említettem letöltöttem az alkalmazást a mobilomra. DE:

  1. NEM MEGY A MIKROFONOM már próbálta több féle képen is használni de sehoggy sem megy. nem akarja elfogadni amit mondok már kikapcsoltam de csk egy órára mert tovább nem lehet, de amúgyis szeretném használni csak nem tudom. légyszi valaki segítsen

  2. LINGOTBOLT- nem találom sehol, van egyeltalán abban az appban? ha igen akkor hol

3.BEÁLÍTÁSOK-ezt sem találom :( van egyeltalán benne

4.SEMMI SINCS MEG- se a tevékenységet, sem a fórumot, sem a megmártózást nem találom

  1. FORDÍTÁS- az idegen szaakat sem tudom megnézni, mert csak 1-2 szót lehet benne megnézni az elején, de már utána azokat sem engedi

előre is köszömöm a segítséget

July 5, 2015

1 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/Taki_Laci

Kedves Detty!

Az a tapasztalatod, hogy "nem megy a mikrofonom" sok minden miatt lehet. Ebben nem tudok semmit mondani, a többiben igen.

A mobil alkalmazás nem azonos a böngészőben futtatott alkalmazással, így ne várd, hogy olyan funkciók, mint a Lingot bolt, a fórum, megmártózás, tevékenység stb. benne legyenek. Ez egy útközbeni gyakorló, semmi más. A Beállítás menünek pedig bizony ott kellene lennie valahol, de az attól is függ, hogy milyen rendszert használó telefonod van, úgymint Windows Phone, Android, iOS. Ha az első kettő valamelyike, akkor keress három pöttyöt egy vonalban, egymás közelében a képernyő alján vagy tetején. Ott megnyithatod a beállításokat. iOS esetében csak sejtem, hogy a kezdőképernyőn lévő beállításokban teheted meg ezt, legalábbis az iPaden így van.

Az idegen szavakat nálam akár napestig lehet nézegetni, tehát ebben sem tudok segíteni. Meglehet, hogy az alkalmazás, meglehet, hogy a telefonod a ludas.

Üdv Laci

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.