https://www.duolingo.com/glanthor

Szintugrás hiba

Kétszer egymás után is előfordult ugyanannál a témánál, hogy csinálom a szintugrást, helyesen válaszolok az utolsó előtti kérdésre, entert nyomok, h jöhet a következő, erre kiléptet a program a szintugrásból. Van erre megoldás, vagy próbálkozzak hátha egyszer sikerül?

3 éve

14 hozzászólás


https://www.duolingo.com/ErzsiDoba

nem tudok tovább lépni a szintugrást többször meg csinálta és az oktatásnál befejeztem egy hete .most mit tegyek?

3 éve

https://www.duolingo.com/GoldmannIm

Velem is ez történt! Goldmann Imréné

3 éve

https://www.duolingo.com/VTX666

Ugyanez volt velem is, azért néztem fel ide, hátha...

3 éve

https://www.duolingo.com/VTX666

Mondjuk most megcsináltam pár leckét, és az utolsó 5 válaszomnál egérrel kattintottam, és így nem volt gond. Szóval lehet, hogy az enter kavar be valamit.

3 éve

https://www.duolingo.com/AttilaKall1

Minegy, hogy enter vagy egér, arra kell figyelni, hogy az entert nem szabad nyomva tartani! Illetve a végén a két animációt(az elért szint és a statisztika) végig kell várni, különben kilép és nem adja hozzá az eredményt, és kezdheted előröl.

2 éve

https://www.duolingo.com/BlnMargitR

én sem tudok tovább lépni, mindig ugyanazt kapom feladatul. 2. szint készen van, fel is ajánlja, lehet nem jól kezelem?

3 éve

https://www.duolingo.com/Anett490

szintugrasi problemaim vannak,nem tudom mit csinaljak ,Mar unalmas a sok ismetles !!!

3 éve

https://www.duolingo.com/glanthor

most újra próbáltam kb 1 hét kihagyás után csak egérrel kattintottam, de megint ugyanaz, az utolsó előtti kérdés helyes megválaszolása után visszaléptet

3 éve

https://www.duolingo.com/BlnMargitR

Én a nyitóoldalra megyek, miután elvégeztem a feladatot, és ha kell az ismétlést is. A kezdő oldalon látható mit tanultam meg, és hányadik szintre jutottam, milyen új feladatot csinálhatok.

3 éve

https://www.duolingo.com/EmBi0

Engem is rengetegszer (!!!) a Nyitólap-ra dobott,pont akkor mikor a leckét már elvégeztem volna, és így újra meg kellett csinálnom. Volt amit többször is,mert mindig visszadobott..... Remélem javítva lesz, mert nagyon tetszik az oldal, de már kezd fárasztó lenni,hogy folyton visszadob és nem tudok haladni emiatt. :(

3 éve

https://www.duolingo.com/SzantoZsanett

Nálam is jelentkezett ez a hiba a weboldalon (mindegy volt, hogy egérrel, vagy enterrel léptem tovább az utolsó előtti kérdésnél visszadobott a főoldalra)

3 éve

https://www.duolingo.com/kitsummer
  • 17
  • 10
  • 7
  • 7

Látom ismert hiba. Nálam is előjött, 2x egymás után.

3 éve

https://www.duolingo.com/NmethLszln0

Szintugrási problémám van. Nem jelenik meg alul hogy hány szintfelmérő tesztet kell még megtennem, így már nem tudom hány alkalommal hallgatom meg ugyanazt a "leckét" Segítség!!!! Szeretnék továbbfejlődni, de így nem fog menni.

3 éve

https://www.duolingo.com/BlnMargitR

Nem biztos, hogy tudok segíteni, mert én nem csinálok szintfelmérő tesztet. Nyitóoldalon látható színesen, hogy mely témákat, leckéket vettem eddig. Szürke az, amit még nem tanultam. Témán belül vannak leckék, amit elvégeztem, az ki van pipálva. Addig nem vehetek új anyagot, míg minden leckét nem vettem át. Én nyolcadik szintnél járok. Most hanyagoltam kicsit, mert elromlott a wifi.

3 éve

Kapcsolódó fórumok

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.