https://www.duolingo.com/profile/glanthor

Szintugrás hiba

Kétszer egymás után is előfordult ugyanannál a témánál, hogy csinálom a szintugrást, helyesen válaszolok az utolsó előtti kérdésre, entert nyomok, h jöhet a következő, erre kiléptet a program a szintugrásból. Van erre megoldás, vagy próbálkozzak hátha egyszer sikerül?

July 13, 2015

14 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/ErzsiDoba

nem tudok tovább lépni a szintugrást többször meg csinálta és az oktatásnál befejeztem egy hete .most mit tegyek?


https://www.duolingo.com/profile/GoldmannIm

Velem is ez történt! Goldmann Imréné


https://www.duolingo.com/profile/VTX666

Ugyanez volt velem is, azért néztem fel ide, hátha...


https://www.duolingo.com/profile/VTX666

Mondjuk most megcsináltam pár leckét, és az utolsó 5 válaszomnál egérrel kattintottam, és így nem volt gond. Szóval lehet, hogy az enter kavar be valamit.


https://www.duolingo.com/profile/AttilaKall1

Minegy, hogy enter vagy egér, arra kell figyelni, hogy az entert nem szabad nyomva tartani! Illetve a végén a két animációt(az elért szint és a statisztika) végig kell várni, különben kilép és nem adja hozzá az eredményt, és kezdheted előröl.


https://www.duolingo.com/profile/BlnMargitR

én sem tudok tovább lépni, mindig ugyanazt kapom feladatul. 2. szint készen van, fel is ajánlja, lehet nem jól kezelem?


https://www.duolingo.com/profile/Anett490

szintugrasi problemaim vannak,nem tudom mit csinaljak ,Mar unalmas a sok ismetles !!!


https://www.duolingo.com/profile/glanthor

most újra próbáltam kb 1 hét kihagyás után csak egérrel kattintottam, de megint ugyanaz, az utolsó előtti kérdés helyes megválaszolása után visszaléptet


https://www.duolingo.com/profile/BlnMargitR

Én a nyitóoldalra megyek, miután elvégeztem a feladatot, és ha kell az ismétlést is. A kezdő oldalon látható mit tanultam meg, és hányadik szintre jutottam, milyen új feladatot csinálhatok.


https://www.duolingo.com/profile/EmBi0

Engem is rengetegszer (!!!) a Nyitólap-ra dobott,pont akkor mikor a leckét már elvégeztem volna, és így újra meg kellett csinálnom. Volt amit többször is,mert mindig visszadobott..... Remélem javítva lesz, mert nagyon tetszik az oldal, de már kezd fárasztó lenni,hogy folyton visszadob és nem tudok haladni emiatt. :(


https://www.duolingo.com/profile/SzantoZsanett

Nálam is jelentkezett ez a hiba a weboldalon (mindegy volt, hogy egérrel, vagy enterrel léptem tovább az utolsó előtti kérdésnél visszadobott a főoldalra)


https://www.duolingo.com/profile/kitsummer

Látom ismert hiba. Nálam is előjött, 2x egymás után.


https://www.duolingo.com/profile/NmethLszln0

Szintugrási problémám van. Nem jelenik meg alul hogy hány szintfelmérő tesztet kell még megtennem, így már nem tudom hány alkalommal hallgatom meg ugyanazt a "leckét" Segítség!!!! Szeretnék továbbfejlődni, de így nem fog menni.


https://www.duolingo.com/profile/BlnMargitR

Nem biztos, hogy tudok segíteni, mert én nem csinálok szintfelmérő tesztet. Nyitóoldalon látható színesen, hogy mely témákat, leckéket vettem eddig. Szürke az, amit még nem tanultam. Témán belül vannak leckék, amit elvégeztem, az ki van pipálva. Addig nem vehetek új anyagot, míg minden leckét nem vettem át. Én nyolcadik szintnél járok. Most hanyagoltam kicsit, mert elromlott a wifi.

Kapcsolódó fórumok

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.