1. Fórum
  2. >
  3. Téma: English
  4. >
  5. Aranybagoly :)

https://www.duolingo.com/profile/bubuka1229

Aranybagoly :)

Sziasztok! Először is nagyon örültem, mikor anno rátaláltam erre az oldalra, látszik,hogy mennyire kidolgozott és játékos. Kedvet is hozott az angol tanuláshoz.Ugyan középiskolában angolt tanultam, de nem éreztem biztosnak a tudásom, és nem is igazán érdekelt de a Duolingo megkezdésekor megszerettem, volt egy kihagyásom, de ismét nekiálltam tanulni. Igy mindössze 55 nap alatt ma értem el az aranybaglyot. De most úgy érzem többet tanitott nekem, mint a középiskola.Rengeteget gyakoroltam, mindig igyekeztem frissen tartani mindent! Bár most nem tudom mi lesz a napi kikapcsolódásom, mivel továbbra is szeretném fejleszteni magam...:) Egyszóval köszönöm ezt a szuper oldalt!! :)

July 30, 2015

8 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/zsalica

Congratulation!


https://www.duolingo.com/profile/bubuka1229

Köszönöm, a linket is! Tanulmányozom a dolgokat! :)


https://www.duolingo.com/profile/adam.sarosdi

Egy dolog biztos: nem szabad abbahagyni :) Gratulálok én is! :)


https://www.duolingo.com/profile/kat.feher

Üdv! Ha elértem az aranybaglyot, onnan nincs már több tananyag? 13-as szintet mutat nekem, de láttam másoknál ennél magasabbat is.Akkor most már csak a szavakat lehet gyakorolni, hogy ne hulljanak ki a fejemből? Tetszett a tanfolyam, igaz kétszeri nekifutásra csináltam meg, nem bánnám, ha még tudnék vele foglalkozni.Köszönöm!


https://www.duolingo.com/profile/Ticklee

Szép napot! Azt hiszem további gyakorlással (hogy ne hulljanak ki a szavak a memóriádból :)) és fordítással ("Megmártózás" menü) lehet további pontokat szerezni és szinteket elérni. Én még csak 12-es szinten vagyok, de már négy napja megszereztem az aranybaglyot. A fordítás nem tiszta számomra. Úgy tűnik csak szavazatok alapján lehet fordítási pontokat szerezni, ugyanakkor mások átírhatják jobbra vagy kevésbé jóra a fordítást, tehát úgy látom, a fordítási pontok odaítélése nem objektív alapon történik.


https://www.duolingo.com/profile/kat.feher

Értem.Akkor nyelvtan nincs több.Kár.A fordítást még nem próbáltam.Köszi!


https://www.duolingo.com/profile/vgalbert0

az joodolog :) van facebookod?

Tanulj angolul mindössze napi 5 percben. Ingyen.