1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Duolingo
  4. >
  5. Az angol kicsit gyorsabban me…

https://www.duolingo.com/profile/Sandokan13

Az angol kicsit gyorsabban ment

Cirka hét hónap után megvan a német bagoly is. :-) Még általánosban tanultam németet szakkörön két évig. (27-28 éve.) Akkor hagytam abba, amikor már kezdett tiszta lenni a névelőragozás. A tv-ben a Sat1, Pro7, ORF stb csatornákon tartottam szinten magam évekig. Sok ismeretlen anyag volt, de meglepetésemre a feljebb levő szinteken aránylag sok régi szó és szófordulat köszönt vissza.

August 11, 2015

7 hozzászólás

Népszerű hozzászólások szerint

https://www.duolingo.com/profile/AdamLorinc3

Gratula!

August 12, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Sandokan13

Kösz!

August 12, 2015

https://www.duolingo.com/profile/DPP1ENG

Hajrá! Jöhet a holland?!

August 16, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Sandokan13

Kösz, araszolgatok... Annak is el fog jönni az ideje. Bár most a franciát tettem előbbre. A holland a motoros ismerősök miatt kellene jobban (akik tulajdonképpen belgák, és anno tettek egy olyan megjegyzést, hogy ha nem tudom flamandul, mondjam nyugodtan hollandul. :-) ), mert szeretném majd meglepni őket. Ők ezt még nem tudják, így ha sikerül épkézláb, folyamatos beszédet elsajátítanom, akkor tényleg lesz meglepi. Akkor egyiket-másikat szaván foghatom, hogy nna neki lehet állni a magyarnak!

August 17, 2015

https://www.duolingo.com/profile/en_vagyok

Nem konkrétan ide való, de mint soknyelvűek talán tudtok segíteni: Nos felvettem a franciát, angolon keresztül. De nem irja ki a nevem mellett. Az igaz az elso részekben tartok. Viszont amikor átlépek a franciába, ott az angol szintemet sem írja. hogy van ez? Ráadásul kicsit bonyolult, hogy mindiog fel kell vennem a másik nyelvet, hogyan lehet szimplán mindkettot egyszerre a profilomba ágyazni?

August 16, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Sandokan13

Hali! Ebben nem vagyok 100%-ra biztos, csak valószínűsítem, hogy még nem érted el az első szintet. Úgy emlékszem, hogy azután mutatta a többiek számára is. Mivel magyarról egyenlőre csak az angolt lehet tanulni, ezért sajnos mindig át kell állnod. Ha esetleg a későbbiekben angolról tanulnál más nyelveket is, akkor látni fogod már őket, és nem kell mindig átlépegetni.

August 17, 2015

https://www.duolingo.com/profile/en_vagyok

ja világos, tehát ha angolból tanulok egy nyelvet, nem jelzi, hogy hány leckém van meg angolul... a franciából valoban nincs meg egy szint még...

August 18, 2015
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.